Fitness náramok Garmin Vivolit Jr. hravou formou motivuje deti k pohybu

Určite by ste boli radi, aby sa vaše deti hýbali čo najviac. Jedným zo spôsobov, ako to docieliť, je motivovať ich hravou formou. To je možné práva vďaka novému produktu na trhu – fitness náramku Garmin Vivolit Jr.

Garmin Vivolit Jr.

Zdroj: Garmin

Fitness náramky sa stávajú čoraz obľúbenejším športovým doplnkom a to nie len pre dospelých či športovcov. Garmin tentoraz prichádza s novinkou určenou pre deti, ktorá monitoruje ich telesnú aktivitu.

Náramok prináša rozličné funkcie

Okrem merania počtu prejdených krokov či dĺžky spánku, náramok ponúka aplikáciu s edukačnými hrami. Tie obsahujú rôzne výzvy, po ktorých splnení deti dostanú odmenu, napríklad v podobe mincí, ktoré môžu následne vymeniť za niečo iné. A to nie je všetko. Deti a dospelí môžu spolu súťažiť napríklad v rodine. Motiváciou byť najlepší môžu byť odomykateľné zábavné fakty po splnení denného 60 minútového cieľa.

Garmin Vivolit Jr.

Zdroj: Garmin

 

Z akého materiálu je náramok vyrobený?

Materiál, z ktorého je náramok vyrobený, sa nijak nelíši od klasických fitness náramkov. Je ním elastická guma zabezpečujúca komfortné nosenie. Vysoká výdrž batérie je ďalším pozitívom, keďže vydrží až jeden rok a navyše, náramok je odolný voči vode.

Náramok bude čoskoro dostupný na trhu, pričom jeho cena bude 79,99 USD.

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.