Vĺčatá rozširujú redakciu, pridať sa do nej môžeš aj ty!

Keďže Vĺčatá chcú prinášať čoraz viac kvalitného obsahu, rozširujú redakciu a do svojho tímu hľadajú nových, sviežich redaktorov. Teraz sa k nim môžeš pridať aj ty!

 

Máš rád videohry a chcel by si o nich aj písať? Akékoľvek skúsenosti z herného priemyslu sú vítané a nápadom sa medze nekladú. Ak sa venuješ akejkoľvek téme súvisiacej s hrami a ich využitím v edukácii, máš u nás dvere otvorené. Rovnako sú vítaní aj naši českí priatelia 🙂

Náš portál sa zameriava na sprostredkovanie užitočných informácií pre rodičov a preto píšeme primárne o edukatívnych hrách. Okrem hier píšeme aj o odborných témach, technológiách využívaných vo výučbe či robíme rozhovory a reportáže z akcií. Ak vieš pútavo písať a chceš sa počas svojej práce hrať či spoznávať zaujímavých ľudí, napíš nám svoj e-mail na redakciavlcata@gmail.com a my sa ti určite ozveme.

Druh pracovného pomeru: na dohodu, stáž, autorské príspevky

Ponúkaný plat: dohodou

vl-01-wp27-02-17-posila_v03

 

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.