Junior Internet 2017: Súťaž pre mladých programátorov,grafikov a blogerov

Aj tento rok sa koná súťažná konferencia Junior Internet pre začínajúcich webových programátorov, grafikov a dizajnérov, programátor mobilných aplikácií a blogerov.

Súťaž Junior Internet 2017 organizuje Asociácia pre mládež, vedu a techniku (AMAVET). Tento rok sa bude konať už 12. ročník, kedy sa žiaci zo základných a stredných škôl môžu prihlásiť so svojimi prácami v rôznych kategóriách. Na podujatí mladí nadšenci predstavujú svoje projekty a ďalšie vízie skúseným odborníkom v úlohách porotcov a prednášajúcich.

Kto sa môže prihlásiť?

Súťaž je určená pre žiakov základných a stredných škôl na Slovensku do veku 20 rokov, ktorých baví tvorba webových stránok, programovanie, internetovú grafiku a dizajn, písanie textov a blogov či tvorbu. Prihlásiť sa môžu aj skupiny v maximálnom počte troch ľudí.

Termín pre odoslanie príspevkov je 26. február 2017. Výsledky budú zverejnené v prvej polovici marca na stránke súťaže. Víťazi budú následne pozvaní na konferenciu Junior Internet v Bratislave, ktorá sa bude konať v dňoch 31.3. a 1.4. 2017 na Fakulte informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Tam budú svoje práce prezentovať.

Pre viac informácií navštívte stránku www.juniorinternet.sk

Junior Internet 2017

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.