Už budúci týždeň začína v Bratislave fenomenálna LEGO® výstava Kocky na cestách

Budúci týždeň v Bratislave začína premiérová výstava Kocky na cestách. Dánska spoločnosť Lego® založená už v roku 1932 prináša tak možnosť nahliadnuť do jej histórie a vývoja jej produktov, vďaka ktorým sa stala populárnou.

Fenomén LEGO kociek je vo svete známy už viac ako 50 rokov. Táto výnimočná udalosť na tému doprava prináša viac než 150 modelov najzaujímavejších dopravných prostriedkov podľa reálnych predlôh. Nebudú to však iba zmenšeniny modelov. Tešiť sa môžete na takmer 7-metrový Titanic, bájnu Kolumbovu loď Santa Maria s dĺžkou 1,2 metra či na ikony dopravných prostriedkov – vesmírne koráby. Súčasťou výstavy bude aj prezentácia histórie vývoja dopravy a dopravných prostriedkov. Na výstave si budete môcť postaviť aj svoje vlastné modely vďaka interaktívnej LEGO® zóne.

Výstava sa bude konať v Design Factory v Bratislave od 28.9.2016 do 11.11.2016. Pre viacej informácií navštívte stránku http://www.experioreurope.com/ alebo sledujte stránku na Facebooku Kocky na cestách – výstava pre deti. Predpredaj vstupeniek je na stránke Predpredaj.sk.

 

Ste fanúšikmi Lega a všetkého s čím Lego súvisí? Prečítajte si naše staršie články o programovaní pomocou Lega, učení matematiky s Lego kockami či recenziu Lego Star Wars.

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.