Konferencia Virtuálna realita bez hraníc pre deti a mládež

Rok 2016 sa označuje aj ako rok virtuálnej reality. Usporiadatelia minikonferencie Virtuálna realita bez hraníc sú si toho vedomí a aj tento rok sa rozhodli zorganizovať už siedmy ročník literárneho podujatia, kde deti okrem toho, že budú môcť vyhrať hodnotné ceny, môžu stretnúť ľudí s podobnými záujmami či naučiť sa čo-to o nových technológiách.  

Pre koho je teda konferencia určená? Nuž, odpoveď vôbec nie je ťažká. Pre každého, kto rád rozmýšľa, vymýšľa a počúva, čo vymysleli iní. Do súťaže sa môžu zapojiť žiaci základných a stredných škôl v troch kategóriách. Stačí napísať poviedku, úvahu, satiru alebo báseň a zaslať ju pomocou formulára od 20. 02. 2016 do 03. 07. 2016. Témy sú pri tom skutočne zaujímavé. Veľkú výhodu predstavuje možnosť písať v českom, ale i anglickom jazyku. Slávnostné vyhodnotenie, tvorivé dielne, prednášky či workshopy, na ktoré sa môžu prihlásiť aj tí, ktorí nestihli zaslať svoj príspevok, sa budú konať 19. 09. 2016.

Pre viac informácií navštívte stránku konferencie https://vrbh.sk/uvod/

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.