Lego lepiacu pásku Nimuno Loops pripevníte na stenu aj rôzne iné povrchy

Lego je tu s nami už niekoľko desaťročí. Za ten čas sa táto hra transformovala do rôznych podôb. Tentoraz prichádza na trh novinka v podobe Lego lepiacej pásky – Nimuno Loops.

Lego je stále populárne napriek tomu, že je tu s nami už niekoľko generácií. Či už ako klasická lego skladačka alebo v podobe interaktívnej, napríklad v hre Lego Star Wars či dokonca ako prostriedok učenia matematiky.

V tomto prípade ide o vylepšenie tej klasickej verzie. Projekt spoločnosti Nimuno so svojou kampaňou na známom crowdfundingovom portáli Indiegogo nazbieral už $1,108,941. To len dokazuje, že ide o úspešný a zaujímavý projekt.

Výtvory, ktoré vzdorujú gravitácii

Doteraz ste mohli lego stavať len na rovnej ploche. Nimuno Loops však prekonáva všetky obmedzenia vrátane gravitácie. Lepiacu podložku môžete pripevniť kdekoľvek len chcete a akokoľvek tvarovať. Cena pritom vôbec nie je vysoká – dva zväzky roliek stoja 10,26€.

V rôznych farbách si ich môžete objednať na Indiegogo a rovno svoje výtvory zverejniť na sociálnej sieti Lego life špeciálne určenej pre fanúšikov lega.

 

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.