Moja prvá škola otvára semináre vzdelávacieho modulu pre učiteľov

Edulab ponúka novinku pre učiteľov. Ide o nový vzdelávací modul pozostávajúci zo seminárov v niekoľkých slovenských mestách.

Projekt Moja prvá škola pochádza z dielne neziskovej organizácie EDULAB zameranej na moderné vzdelávanie. Na seminároch sa učitelia budú trénovať vo využívaí digitálneho vzdelávacieho obsahu na portáli KOZMIX, kde nájdu hotové námety na projektové vyučovanie – KOZMIX SCIENCE ale i didaktické materiály pre podporu tímovej práce študentov.

Semináre vedú profesionálni lektori

Semináre budú vedené profesionálnymi lektormi s mnohoročnými skúsenosťami. Na učiteľov čaká zaujímavý program pozostávajúci z troch sekcií seminárov:

  1. Ako prepojiť školu so životom?
  2. Ako pracovať s digitálnymi učebnicami?
  3. Ako podporiť spoluprácu žiakov v triede?

Na seminároch si taktiež vyskúšajú aj nové metódy tímovej práce v triede, ktoré pomáhajú v zlepšení výsledkov svojich žiakov a rozvoju kritického myslenia prostredníctvom riešenia problémov.

Semináre prebiehajú od marca do júna 2017 v niekoľkých mestách na Slovensku a prihlásiť sa na ne je možné na webovej stránke http://www.mojaprvaskola.sk/seminare/

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.