Chcete sa naučiť nový cudzí jazyk? Zapojte sa do našej 30dňovej výzvy!

Každý rok si ľudia dávajú rôzne predsavzatia. My sme sa rozhodli pre vás pripraviť možnosť jedno predsavzatie splniť – naučiť sa cudzí jazyk pomocou aplikácie Duolingo.

Chceli by ste sa naučiť cudzí jazyk, ale nemáte čas na jazykové kurzy? Učiť jazyk sa môžete aj inak, ako s lektorom. Duolingo je mobilná aplikácia, vďaka ktorej sa môžete naučiť až 18 cudzím jazykom! Prečítajte si o nej viac v našom článku.

Ako začať?

Dobrým štartom vo využívaní Duolingo može byť to, že sa zapojíte sa do našej 30 dňovej výzvy. Počas nej si každý deň spravíte aspoň jedno cvičenie s Duolingo. Jediné, čo musíte spraviť, je stiahnuť si aplikáciu na Google Play alebo iTunes a prihlásiť sa do našej virtuálnej triedy. Na konci budete mať miesto na našej stránke na Facebooku a navyše budete zapojení do losovacej súťaže o niekoľko Steam kľúčov na hry, o ktorých sme písali.

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.