Zaujímate sa o herný priemysel? Prihláste sa na program o tvorbe hier

Ste fanúšikmi dobrých hier, ktoré by ste radi aj sami tvorili? Absolvovali ste Skill Drill by Pixel Federation alebo akýkoľvek gamejam? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali áno, neváhajte a prihláste sa na workshop Spolutvor BE Program #2_game industry.

Herný priemysel na Slovensku sa vyvíja dobrým smerom, o čom svedčí aj pomerne veľký počet herných štúdií vznikajúcich najmä v posledných rokoch. Stále to však nie je tak dobré, ako napríklad V Kanade, v Nemecku či susednom Česku.

Spoločnosti Pixel Federation, LEAF, Sygic a HUBHUB, ktorí sú zároveň nadšenci technológií prinášajúci pre Slovensko veľa možností pre rozvoj spoločnosti, sa preto rozhodli vytvoriť ďalší zaujímavý projekt. Ide o vzdelávací program Butterfly effect určený na praktické vzdelávanie o digitálnom biznise.

Herný priemysel potrebuje nadšencov a inovátorov

Do svojich radov hľadajú nových inovátorov a nadšencov, ktorí majú podobné vízie. Prihlásiť sa môže každý, kto sa zaujíma o herný priemysel, absolvoval Školu vývoja hier Skill Drill by Pixel Federation alebo sa zúčastnil nejakého gamejamu.

Event, Spolutvor BE Program #2_game industry, sa koná už 8.augusta 2017 v LEAF Academy v Bratislave. Ak vás akcia zaujala, navštívte stránku udalosti.

 

 

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.