Ubisoft vytvoril adventný kalendár, kde je mnoho hier zadarmo

Ubisoft oslavuje tento rok tridsiate výročie. Pre svojich fanúšikov si tentoraz pripravil prekvapenie v podobe adventného kalendára, ktorý obsahuje mnoho hier zadarmo.

Ubisoft odmeňuje svojich fanúšikov rôznymi spôsobmi. Pre svoje tridsiate výročie si pripravil akciu v podobe ponuky rôznych hier zadarmo počas celého roka. Každý mesiac je na výber jedna. Tento mesiac to je napríklad hra Far Cry 3: Blood Dragon.

Okrem tejto milej pozornosti, sa rozhodol počas predvianočného obdobia vytvoriť adventný kalendár. Každý deň počas 30 dňového symbolického obdobia je v ponuke niečo iné. Okrem samotných hier budete môcť získať rôzne bonusy, zľavy, obrázky, recepty a ďalšie podobné darčeky. Akcia prebieha od 24. novembra a trvá do 23. decembra.

Aby ste boli motivovaní, Ubisoft prezradil, že sa môžeme tešiť na také hry ako je Assassin´s Creed III či Tom Clancy´s Splinter Cell. Deň číslo 16 by mal byť extra zaujímavý, keďže v tento deň bude k dispozícii trojica najnovších titulov od Ubisoftu. Avšak, v tento deň cena pripadne len prvým 300 ľuďom, ktorí políčko v adventnom kalendári odkryjú.

Ak chcete kalendár odkrývať, musíte si na Ubisofte založiť vlastný účet. Kalendár nájdete tu

 

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.