Hra Galactic civilizations zadarmo či ďalšie hry, ktoré sa oplatí kúpiť v zľave

Radi by ste sa počas sviatkov zabavili pri dobrej interaktívnej hre? Herné online obchody so zľavami nemeškajú ani v tomto sviatočnom období. Pozrime sa na tie najzaujímavejšie zľavy, ktoré ponúkajú.

Galactic Civiizations 1

Skvelú ťahová stratégiu Galactic Civilizations 1 si môžete zahrať teraz zadarmo. Stačí, ak sa zaregistrujete na portáli Humble Bundle, kde na spodku tohto linku zadáte svoju e-mailovú adresu. Na ňu vám príde kód, ktorý zadáte do vášho Steamu a hra je vaša!

Planet Coaster

V hre Planet Coaster si vytvárate vlastný lunapark. Kreativite sa v tejto hre medze nekladú, takže sa v nej môžete naplno vyšantiť. Na Steame si ju môžete kúpiť v zľave 25%.

LEGO hry

Veľkonočná akcia sa vzťahuje aj na všetky lego hry. Tie sú na Steame v rozmanitých zľavách vo výške až 75%! Ak si zo širokej ponuky lego hier neviete vybrať, pozrite si napríklad naše recenziu o Lego Star Wars alebo Hry podľa obľúbených rozprávok.

I am Setsuna

I am Setsuna je krásna RPG hra s tragickým príbehom, ktorá vás svojou severskou atmosférou a krásnou hudbou úplne očarí. Na Steame je táto hra v 40% zľave, ale len do KONCA DNEŠNÉHO DŇA!

LostWinds

LostWinds a jej druhá rovnako úspešná časť LostWinds 2: Winter of the Melodias predstavuje platformovú adventúru so zaujímavým dizajnom levelov. Obidve časti si môžete na Steame kúpiť v 70% zľave.

Endless Space

Najväčšou zľavou, ktorú si Steam pre svojich fanúšikov pripravil, je hra Endless Space v totálnej zľave až 97%! Ide o vesmírnu ťahovú 4X strategickú hru, v ktorej sa usilujete o galaktickú nadvládu.

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.