Zľavy na víkend: Hry, ktoré sa oplatí kúpiť v zľavnenej cene alebo zadarmo

Tento víkend si pre nás pripravili zľavy hneď tri herné spoločnosti: Steam, Humble Bundle a Google Play. Ktoré hry sa oplatí kúpiť sa dozviete tu.

Terraria, to je hra, o ktorej sme nedávno písali aj my v našej recenzii. Na Google Play si ju teraz môžete kúpiť až v 60% zľave!

Herný online obchod Humble Bundle sa rozhodol (pre)dávať hru Tropico 4. Ak vaše deti majú radi strategické hry a rozhodovanie táto hra ich určite poteší. Ale pozor! Hra je dostupná zadarmo len dnešný deň do 17,00, preto neváhajte a choďte si ju čím skôr “vyzdvihnúť”.

Rocket League

Rocket League

Pekný výber hier v zľave si pripravil aj Steam. Ten ponúka na tento víkend niekoľko zľavnených hier. Rocket League alebo návykový futbal na kolesách je tento víkend v 25% zľave.

The Talos Principle

The Talos Principle

Ak by ste chceli pre svoje deti niečo vážnejšie The Talos Principle so 75% zľavou môžeme len odporučiť. Ide o logickú hru, v ktorej vystupuje umelá inteligencia využívajúca sofistikované technológie pri digitálnej obnove ruín.

Nakoniec, ak máte doma starších hráčov – vojnových fajnšmekrov, ktorí sa neboja vidieť vojnu naozaj tak, ako vyzerá, je tu hra This War of Mine v 75% zľave.

This War of Mine

This War of Mine

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.